Handelsbetingelser

Du handler med:

Selvsået
Mågevej 10
4130 Viby Sj

Cvr: 42 29 31 80

 

Det er Astrid Sandmark, der ejer og driver Selvsået. Astrid kan kontaktes på astrid@selvsaaet.dk eller tlf. 26 23 02 82

 

Handelsbetingelserne her omhandler køb af vidensprodukter, rådgivning, kursuspladser og fysiske produkter mv.

 

Betaling og levering.

Alle priser er inklusive moms, medmindre andet er oplyst.

Modtager du en faktura fra Selvsået kan du betale via bankoverførsel. Handler du i Selvsåets vejbod, på marked eller lignende betaler du med MobilePay. Ved abonnementer kan du betale med VisaDankort, VISA, American Express og Mastercard via betalingsløsningen Stripe.

Levering er af købet sker efter aftale. Er der tale om et kursus eller rådgivning vil levering foregå på en aftalt dato. Køber du fysiske produkter afhenter du den enten selv hos Selvsået ellers vil leveringsbetingelser fremgå i forbindelse med købet.

 

Rettigheder.

Som kunden har du 14 dages fortrydelsesret – dog ikke på vare med kort udløbsdato som fx grøntsager.

Køber du et kursus eller rådgivning kan du derfor få pengene retur inden for 14 dage af dit køb, minus 100kr i gebyr, da det vil give en del administration til mig at håndterer afmeldingen og tilbagebetaling.

Deltager du på kurset eller modtager du et rådgivningsbesøg har du dog ikke fortrydelsesret længere, selv om det er inden for de 14 dage.

Efter 14 dage fra dit køb er handlen bindene og købet refunderes ikke.

Bliver du forhindret i at deltage på et kursus har du mulighed for at give din kursusplads videre til en anden. Dette skal bare meddeles pr mail til Astrid inden kursusstart.

 

Aflysninger, ændringer og uforudsete hændelser.

Selvsået er en enkeltmands virksomhed uden medarbejdere. Derfor kan der opstå situationer, hvor Astrid ikke har mulighed for at afholde allerede aftale e. Det kan online foredrag, livekurser eller events i forbindelse med et online forløb.

Skulle det ske at noget må aflyses vil der altid blive fundet en ny dato. Du vil derfor blive tilbudt at deltage på en anden dato eller få pengene retur.

Aflyses en event i et længere forløb, der ikke er bærende for dine muligheder for at få succes med forløbet, vil der blive fundet en ny dato, men der gives ikke penge retur. Dette kunne fx være en sparringssamtale i et rådgivningsforløb, der må flyttes.

 

For abonnementet Grøntordningen og digitale kurser og produkter er der særskilte handelsbetingelser der kan ses her:

Handelsbetingelser for digitale produkter

Handelsbetingelser for Grøntordningen