Handelsbetingelser for digitale produkter

Du handler med:

Selvsået
Mågevej 10
4130 Viby Sj

Cvr: 42 29 31 80

 

Det er Astrid Sandmark, der ejer og driver Selvsået. Astrid kan kontaktes på astrid@selvsaaet.dk eller tlf. 26 23 02 82

 

Handelsbetingelserne her omhandler køb af digitale produkter så som e-bøger, lydfiler, onlinekurser, webinarer eller onlineforløb.

 

Betaling og levering.

Alle priser er inklusive moms.

Du kan betale med VisaDankort, VISA, American Express og Mastercard via betalingsløsningen Stripe.

Lige efter dit køb får du en faktura tilsendt på mail, sendt til emailadresse du har oplyst i forbindelse med dit køb.

Umiddelbart efter dit køb vil du få adgang til dit digitale produkt. Det vil enten blive leveret via email, eller du vil modtage login oplysninger til en platform, hvor materialet er tilgængeligt til afspilning eller downloade.

Er der tale om en live begivenhed, fx et webinar, vil du modtage en bekræftelse på din tilmelding og oplysninger om hvordan og hvornår begivenheden afholdes.

 

Rettigheder.

Når der er tale om digitale produkter er de ikke omfattet af fortrydelsesretten, ifølge Forbrugeraftaleloven, nærmere betegnet “Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2, jf. § 9 stk. 2 nr. 2a.”

Det vil sige at du ikke kan få penge retur med mindre at det specifikt er skrevet på salgssiden for produktet, at der er tilfredshedsgaranti og du opfylder de betingelser, der er oplyst.

 

Alle rettigheder til indhold i form af tekst, billeder, lyd mm. tilhøre Selvsået og må derfor ikke kopieres.

Produktet er personligt og må derfor ikke deles, videresælges, udlånes eller gives væk uden at det er aftalt med Selvsået.

 

Aflysninger, ændringer og uforudsete hændelser.

Selvsået er en enkeltmands virksomhed uden medarbejdere. Derfor kan der opstå situationer, hvor Astrid ikke har mulighed for at afholde allerede aftale events. Det kan online foredrag, livekurser eller events i forbindelse med et online forløb.

Skulle det ske at noget må aflyses vil der altid blive fundet en ny dato. Du vil derfor blive tilbudt at deltage på en anden dato eller få pengene retur, hvis der er tale om en online foredrag eller et livekursus.

Aflyses en event i et længere online forløb, der ikke er bærende for dine muligheder for at få succes med forløbet, fx en live spørgetime, vil der blive fundet en ny dato, men der gives ikke penge retur.