Haverådgivning og havebesøg

Vil du gerne gøre noget ved din have, men er i tvivl om hvor du skal starte?
I Selvsået laver jeg haverådgivning til dig, der gerne vil selv, men har brug for et skub.

Få haverådgivning til en ny have

Det at skabe en have er en process. Fra det første spadestik til.... ja, processen slutter nok aldrig for haven forandre sig hele tiden. Her tager jeg det første spadestik til min tredje have, Markedshaven Selvsået.

Du kan bruge min som haverådgiver hvis:

Få nye øjne på din have og bliver smittet med ægte haveentusiasme, der sætter dig i stand til selv at formulere dine visioner og planer for din have.

 


Astrid fra Selvsået på havebesøg

Få øje på din have. Sammen går vi rundt og taler om dine ønsker og planer. Du får konkrete råd og og jeg kan pege på de muligheder du ikke selv havde overvejet. Eller hjælpe dig med at sortere i overvejelserne, hvis du har flere ideer, end timer i døgnet.

 

Inden besøget får du et hæfte med opgaver og refleksionsspørgsmål, der hjælper dig til at sætte ord på dine havevisioner.

Efter mit besøg får du igen opgaver, der hjælper dig til at lægge en plan for, hvordan du går fra vision til virkelighed.

 

Med haverådgivning fra Selvsået får du ikke en flot tegnet, færdig haveplan, der ikke levner rum for udviklingsmuligheder.

I stedet ser vi sammen haven som et sted der udvikler sig og forandre sig gennem årene og derfor får du hjælp til at tage ejerskab og mod på selv at styre den proces, det er at skabe en have, der passer til dig og dine behov.

 

Hvis du mest drømmer om at nogen kommer og ordner det hele for dig, så er en haverådgiver ikke den rette. Her skal du nok have fat i en anlægsgartner.

Men hvis du drømmer om at bruge mere tid udendørs og få mere jordforbindelse gennem din have, så vil jeg rigtig gerne hjælpe dig i gang med at gøre haven til din egen.

Få Astrid på haverådgivningsbesøg

 

Din investering i at blive hjulpet i gang med haven er 2.100kr for et havebesøg

(Det er vist ca. det samme som jeg ville bruge på en lidt for spontan tur i havecenteret – lad os lige lave en plan sammen i stedet).

 

Ønsker du et yderligere opfølgende besøg, hvor vi ser på hvor vi følger op på (og måske justerer planerne) kommer jeg gerne. Opfølgningsbesøget koster kun 950kr for ca. 1 times havebesøg.

Gruppe

Er I flere der bor i nærheden af hinanden, fx naboer eller familie, kan I få et gruppebesøg. Så får I ikke bare mine, men også hinandens øjne på haverne og I får startet jeres eget lille havefællesskab.

Gruppebesøget planlægger vi individuelt, alt efter hvor mange haver vi skal besøge.

Ring eller skriv til mig på astrid@selvsaaet.dk så finder vi ud af hvad der giver mening for jer.

Gratis afklaringssamtale

Lad os starte med en snak.

Nogen gange er det rart lige at mærke om kemien passer før man kaster sig ud i at bestille.

Lad os få en indledende snak om haverådgivningen og hvordan det passer til dit behov.

Ring til mig på 26230282 eller send mig en mail på astrid@selvsaaet.dk, med et tidspunkt hvor en afklaringssnakke vil passe dig.

Send mig en mail

Klar til at booke med det samme?

Send en forespørgsel nu

Mange tak for din henvendelse om haverådgivning.

Jeg bestræber mig på at svare inden for 1 hverdag, men hvis der er travlt i haven kan der gå lidt længere tid.

Jeg glæder mig til at møde dig og din have.

 

Havehilsner fra Astrid

Vilkår