Haverådgivning og havebesøg

Vil du gerne gøre noget ved din have, men er i tvivl om hvor du skal starte?
I Selvsået laver jeg haverådgivning til dig, der gerne vil selv, men har brug for et skub.

Det førest spadestik til en ny have

Det at skabe en have er en process. Fra det første spadestik til.... ja processen slutter nok aldrig for haven forandre sig hele tiden. Her tager jeg det første spadestik til min tredje have, Markedshaven Selvsået.

Du kan bruge min som haverådgiver hvis:

Få nye øjne på din have og bliver smittet med ægte haveentusiasme, der sætter dig i stand til selv at formulere dine visioner og planer for din have.

 


Astrid fra Selvsået på havebesøg

Få øje på din have. Sammen går vi rundt og taler om dine ønsker og planer. Du får konkrete råd og og jeg kan pege på de muligheder du ikke selv havde overvejet. Eller hjælpe dig med at sortere i overvejelserne.

Inden besøget får du et hæfte med opgaver og refleksionsspørgsmål, der hjælper dig til at sætte ord på dine havevisioner.

Efter mit besøg får du igen opgaver, der hjælper dig til at lægge en plan for, hvordan du går fra vision til virkelighed.

Efter 2-4 måneder får du igen besøg og vi snakker om udviklingen og udfordringerne.

Hos mig får du ikke en flot tegnet, færdig haveplan. I stedet får du hjælp til at tage ejerskab og få mod på selv at skabe den have, du ønsker dig.

Hvis du mest drømmer om at nogen kommer og ordner det hele for dig, så er en haverådgiver ikke den rette. Men hvis du drømmer om at bruge mere tid udendørs, at skabe noget smukt og få mere jordforbindelse gennem din have, så vil jeg rigtig gerne hjælpe dig igang.

'Få øje på din have' pakken

Pris

3.300,- for den samlede pakke.

Gruppe

Er I flere der bor i nærheden af hinanden fx naboer eller familie, kan I få et gruppebesøg. Så får I ikke bare mine, men også hinandens øjne på haverne og I får startet jeres eget lille havefællesskab.

Forløbet planlægger vi individuelt. Ring eller skriv til mig så finder vi ud af hvad der giver mening for jer.

Kontakt mig

Lad os få en indledende snak om forløbet og hvordan det passer til dit behov. Ring til mig på 26230282 eller send mig en mail på astrid@selvsaaet.dk.

Send mig en mail

Vilkår