Privatlivs og persondatapolitik Selvsået

I Selvsået er jeg ikke interesseret i at indsamle data, som ikke er nødvendigt. Derfor har jeg ingen cookies, der indsamler data om dig på min hjemmeside.

 

Data i forbindelse med køb

Køber du en ydelse af mig, fx et havebesøg eller deltagelse på et af mine kurser, har jeg selvfølgelig brug for nogle oplysninger i form af navn, adresse, e-mail og telefonnummer. Har jeg udstedt en faktura til dig vil oplysningerne om dit køb, samt dine kontaktoplysninger være at finde i mit regnskabssystem. Jeg har mit regnskab ved Visma Dinero ApS. Oplysninger om køb bliver opbevaret i 5 år.

 

Data i forbindelse med Grøntordningen

Er du tilmeldt Grøntordningen har jeg dit navn, adresse, telefonnummer og mailadresse, for at jeg kan levere grøntsager og løbende give beskeder om ordningen. Oplysningerne opbevares sikkert og det er kun mig der har adgang til dem.  

 

Data i forbindelse med emails

Tilmelder du dig mit nyhedsbrev har du samtidig givet samtykke til, at jeg må henvende mig til dig på mail med både nyheder og tilbud. Din mailadresse bliver opbevaret indtil du trækker samtykket tilbage, enten ved at bruge frameldingslinket i en af mine mail, eller ved at skrive til astrid@selvsaaet.dk.

Min nyhedsbrev udsendes via MailerLite, der dermed er databehandler, og det er i deres system mailadresser opbevares. MailerLite er som europæisk firma underlagt GDPR forordningen.  

Har du sendt mig en email kan denne indeholde personoplysninger. Jeg sletter mail efter to år, mens mails, der indeholder personfølsomme oplysninger slettes senest to måneder efter modtagelse.