Friskhøstede grøntsager til døren

Med Grøntordningen får du andel i høsten fra Selvsået med sæsonens friske, smagfulde og spændende grøntsager leveret direkte fra mark til dør.

Tilmeld dig Grøntordningen

Få andel i markedshaven Selvsået.

Selvsået er et lokalt minijordbrug og grøntordningen er din mulighed for at understøtte den helt lokale grøntsagsproduktion og få andel i årets høst.

At dyrke efter økologiske og regenerative principper uden brug af kemi – det er en helt anden og mere håndholdt produktionsform end konventionel storskala landbrug – til gengæld opbygger vi frem for at udpine jordens ressourcer og vi lager frem for at frigive CO2.  

Der er heller ikke langt fra jord til bord. Langt det meste bliver høstet samme dag som det lander på dit dørtrin.

Hver uge får du 6-7 forskellige grøntsager, frugter eller bær og krydderurter i posen.  Det kan være sprød og lækker bladgrønt, beder, grønkål, rodfrugter, bønner, tomater, squash, sommerbær, blommer, æbler og meget mere.

Indholdet følger årstiden, og du vil både modtage grønt, du kender, og spændende sager, du kun sjældent finder på hylderne i supermarkedet.

Som medlem af Grøntordningen bliver du og din familie også inviteret ud i ’marken’ så I kan følge med i hvor jeres grøntsager kommer fra.

I Maj er der 'Åben have' med rundvisning og bålhygge for børn og voksne, juni vil der være St. Hans i markedshaven, med børnebål og fællesskab i højsædet. I august vil der være en ’høst selv eftermiddag’, hvor I selv kan prøve at få jord under neglene.   

Grøntordningen er et medlemskab der løber fra d. 22 maj og frem til 13. november. Du får i alt 24 poser grønt i løbet af sæsonen.

 

Når du er tilmeldt Grøntordningen:

Vilkår for dit medlemskab

Grøntordningen er et medlemskab der løber fra d. 22 maj og frem til 13. november. Du får i alt 24 poser grønt i løbet af sæsonen.

Posen bliver levet hos dig onsdag eftermiddag/aften. Samme aften/næste morgen får du en mail med posens indhold.

Du kan få leveret inden for en radius af 4 kilometer fra Viby Sjælland.

 

At vi følger sæsonen betyder at de første poser vil være meget lette og mest indeholde bladgrønt og krydderurter, til gengæld vi der være meget mere i poserne senere på året, når bedene bugner.

 

Du har mulighed for at afmelde op til 2 ugers ferie i løbet af sæsonen – beløbet herfor opgøres og refunderes ved sæsonslutning.

De samlede vilkår for ordningen kan læses her.

Sommergrøntsager fra Selvsåets grøntordning

Priser

Vælger du at betale din andel for hele sæsonen forud sparer du 432kr (hvilket svarer til 10%). 

 

Friske grøntsager til døren og 3 hyggelige arrangementer i markedshaven betalt forud for en hel sæson:  3.888,-  

 

Du kan også vælge en månedlig betaling på 720,- pr måned. 

 

Tilmeld dig Grøntordningen 2024 allerede nu

Der er begrænset antal pladser i grøntordningen så tilmelding er efter først til mølle.

Tak for din tilmelding, du hører fra mig

Vil du hellere dyrke grøntsagerne sammen med mig?

Bliv del af dyrkningsfællesskabet og få en masse praktisk køkkenhaveerfaring og andel i årets høst fra markedhaven.

Læs mere om Dyrkningsfællesskabet her

Om Selvsået

Mit navn er Astrid og det er mig der står bag Selvsået. Selvsået er en bæredygtig markedshave i Assendløse lige uden for Viby Sjælland. Den dyrkes efter bæredygtige principper og med sigte på at fremme biodiversitet både over og under jorden.