Sådan dyrker du super velsmagende tomater i dit drivhus

En masterclass, hvor du bliver helt klar til at dyrker tomater på den naturlige måde, så dine tomater smager af meget mere. 

Skift kapilærkasserne ud med ægte jord og oplev tomater, der smager 10 x så godt.

På denne masterclass får du mine velafprøvede og simple metoder til hvordan du nemt dyrker tomater i dit drivhus. Også selv om du er helt ny med havedyrkning og ikke har ’grønne fingre’.  

Du behøver hverken dyre lamper eller særlige gødningspræparater for at få succes med at dyrke tomater. Det vigtigste er sunde planter og en god jord.

På masterclassen får du metoderne til at gøre jorden i dit drivhus bliver din medspiller i at dyrke super velsmagende tomater.

 

Tomatmasterclassen er til dig der:

”Men jeg har fliser i mit drivhus – så kan jeg jo ikke være med…”

Jo det kan du – hvis du er villig til at ofre et par fliser og skabe plads til at dyrke direkte i jorden. Jeg har selv gjort det i mit eget drivhus. Det tog en times tid at fjerne dem og jeg har ikke fortrudt et sekund.

 

Efter 75 minutters intensiv masterclass:

Mød din underviser

Jeg hedder Astrid og til dagligt driver jeg markedshaven Selvsået – en kæmpe køkkenhave, der lever grønt til 25 familier.

Her dyrker jeg selvfølgelig også masser af tomater, i alle mulige afskygninger.

Og fordi jeg har nok at se til i Selvsået, har jeg kogt mine tomatmetode ned til de mest simple og hurtige løsninger.


Dyrkning af tomater kan gøres til en videnskab – men det behøver det ikke at være og jeg vil gerne viser dig hvor nemt det er.

Kom med på 'Sådan dyrker du super velsmagende tomater i dit drivhus' masterclassen

Masterclassen afholdes live som webinar torsdag d. 20. april kl. 20 og det er selvfølgelig også muligt at se optagelsen på replay.

 

Du kan for 145kr. blive mester i at dyrke super velsmagende tomater.

Det svare til prisen på 5 bakker (kedelige) cherrytomater fra Nemlig. Dem kan du nu springe over og dyrke dine egne i stedet.  

 

 

 

 

Ja tak giv mig en plads på webinaret
Lidt i tvivl?

I Selvsået samler jeg kun på glade kunder. Derfor har jeg en tilfredshedsgaranti. hvis du deltager i masterclassen og ikke føler at det gav dig værdi, så får du dine penge tilbage - uden bøvl. 

 

Jeg glæder mig til at tale en masse om tomater med dig!

 

Havehilsner fra Astrid