Sådan sikrer du, at køkkenhaven passer sig selv mens du er på ferie

Bekymrer du dig over hvordan din have skal klare sig, når du er væk på sommerferie?

Det er altid nervepirrende at tage væk fra haven i en længere periode, særligt i sommertiden hvor alt gror med lyn fart og forandrer sig næsten fra dag til dag.

 

På dette webinar får du strategier til at gøre haven ferieklar.

Dels hvordan du sikrer at planterne ikke kommer til at mangle vand og tørre ud. Dels hvordan du sikrer, at der ikke er en masse grøntsager, der modner fra dig så produktionen går i stå mens du er væk. Og så vil du selvfølgelig helst heller ikke have, at det hele drukner i ukrudt mens du er væk.

 

På Webinaret her får du mine ferieklar strategier i forhold til vanding, ukrudt og høst.

Samtidig får du min tjekliste til feriehaven, så du ikke glemmer noget.

Jeg skal 10 dage i sommerhus – kan min have virkelig passe sig selv så længe?

Ja, det kan den i det store hele godt. Der vil nok være noget der går i stok eller er blevet overmodent når du kommer hjem, men bruger du strategierne her, burde det meste stå fint når du kommer hjem.

 

Jeg skal på fire ugers vandreferie i Pyrenæerne – vil strategierne gøre at min køkkenhave passer sig selv så længe? 

Øj det ville jeg også gerne! Fire uger er dog lidt for længe at lade haven passe sig selv – men følger du strategierne her, gør du det meget nemmere for den nabo, der skal se til haven, mens du er væk.

 

Jeg rejser i morgen – kan jeg nå at gøre de ting du anbefaler?

Det bliver nok lidt tight, hvis du har en stor køkkenhave. Jeg anbefaler, at du går i gang med at gøre haven ferieklar i ugen før du tager afsted. Alt efter størrelsen på din køkkenhave skal du nok bruge et par timer.

 

Webinaret varer 60 minutter og afholdes tirsdag d. 20. juni kl. 20.

Du får selvfølgelig en optagelse efterfølgende sammen med tjeklisten til en ferieklar have.

 

Din investering i at slippe for at bekymre dig om køkkenhaven mens du er på ferie er 96kr - det samme som jeg betalte for kaffe og is på færgeturen sidst familien tog på sommerferie.

Hej, det er mig der holder webinaret.
Astrid i køkkenhaven


Jeg hedder Astrid og driver til dagligt en markedshave, hvor jeg levere grøntsager til 22 familier. Jeg elsker min køkkenhave, men vil også gerne holde fri.

Derfor har jeg fundet frem til en række strategier, der sparer mig tid i køkkenhaven. Det er nogle af dem du får på webinaret her.

 

 

 

 

Når du tilmelder dig webinaret accepterer du Selvsåets handelsbetingelser for online produkter.