Høst selv dine grøntsager

Få fri adgang til Selvsåets have og hent dine grøntsager når det passer dig.

Har du lyst til at komme helt tæt på dine grøntsager, få lidt jord under neglende og måske give dine børn et forhold til, hvor guleroden kommer fra? Uden at skulle bruge tid på din egen køkkenhave?

Så er et høst-selv ordningen lige noget for dig. Her får du fri adgang til Selvsåets have, hvor du kan følge grøntsagerne gro og høste når de er klar.

 

Tilmeld dig Høst selv ordningen

Høst selv ordningen starter med en rundvisning og introduktion i haven i starten af juni og så kan du komme og høste når det passer dig, frem til slutningen af november.

Høst selv ordningen løber i 26 uger fra juni til og med november. Du betaler forud for hele sæsonen. Prisen er 105kr pr uge = 2.730,-  

Der er max 8 pladser i ordningen, så tilmelding er efter først til mølle.

 

Skriv til astrid@selvsaaet.dk for at tilmelde dig. Du er også velkommen til at give mig et ring på 26230282, hvis du har spørgsmål til ordningen.

 

Om Selvsået

Mit navn er Astrid og det er mig der står bag Selvsået. Selvsået er en bæredygtig markedshave i Assendløse lige uden for Viby Sjælland. Den dyrkes efter bæredygtige principper og med sigte på at fremme biodiversitet både over og under jorden.