Havebesøg og haverådgivning fra Selvsået

Går du rundt og vil gøre noget ved din have, men er i tvivl om hvor og hvad du skal gå i gang med?

Få nye øjne på din have og bliver smittet med ægte haveentusiasme, der sætter dig i stand til selv at formulere dine visioner og planer for din have.

Astrid fra Selvsået på havebesøg

Få øje på din have. Sammen går vi rundt og taler om dine ønsker og planer. Du får konkrete råd og sparring og jeg kan sikkert pege på muligheder du ikke havde overvejet. Eller hjælpe dig med at sortere i overvejelserne.

Inden besøget får du en lille samling opgaver og refleksionsspørgsmål, der skal hjælpe dig til at sætte ord på dine havevisioner. Efter mit besøg får du igen opgaver, der hjælper dig til at lægge en plan for, hvordan du gør visionen til virkelighed.
Med i pakken får du også to telefonsnakke med mig, hvor du kan vende nye ideer eller udfordringer, eller bare få en peptalk, hvis du er gået i stå.

Hos mig får du ikke en flot tegnet, færdig haveplan. I stedet får du hjælp til at tage ejerskab og få mod på selv at skabe den have, du ønsker dig. Om du ender med at tegne og følge en plan, eller om haven får lov at udvikle sig efterhånden som du får ideerne, er op til dit temperament.

Pakken

Sommerblomser i haven

Pris

3.300,- for besøg uden for almindelig arbejdstid
2.600,- hvis besøget kan ligger mellem kl. 10 – 16 på en hverdag.

Gruppe

Er I flere der bor i nærheden af hinanden fx naboer eller familie, kan I få et gruppebesøg. Så får I ikke bare mine, men også hinandens øjne på haverne og I får startet jeres eget lille havefællesskab.

Forløbet planlægger vi individuelt. Ring eller skriv til mig så finder vi ud af hvad der giver mening for jer.

Kontakt mig

Lad os få en indledende snak om forløbet og hvordan det passer til dit behov. Ring til mig på 26 23 02 82 eller send mig en mail på astrid@selvsaaet.dk.

Astrid i haven

Vilkår